چگونه به آبشار بیشه سفر کنیم؟

آبشار بیشه با ۲۰ متر عرض تاج و ۴۸ متر ارتفاع آبشار از زیباترین آبشار های ایران است. این آبشار در استان لرستان و در فاصله ۳۵ کیلومتری درود و ۵۵ کیلومتری خرم آباد قرار دارد. آب آبشار بیشه یکی از تامین کننده های رودد سزار میباشد. مناظر جنگل های بلوط در دل کوههای زاگرس و آبشاری با ابهت که روبروی شما قرار دارد و مناظری که به علت باز بودن منطقه روبری آبشار به راحتی قابل دیدن و  عکس برداری است  گردشگران زیادی را به منظقه فوق کشانده است.

مسیر دسترسی آبشار بیشه

به دو صورت می توان به روستای بیشه رسید

  • به وسیله قطار محلی درود – اندیمشک که دو بار در روز یک بار صبح ساعت ۶ و یک بار عصر در بعد از ظهر از درود به سمت بیشه می رود . یا قطار عادی ۱۱۸ تهران –  اهواز که ساعت ۱۱:۴۵ از تهران حرکت می کند و در این ایستگاه توقف دارد . فاصله زمانی با قطار از ایستگاه درود حدود ۴۰ دقیقه با قطار محلی و یا ۳۰ دقیقه با قطار عادی است. در راه مناظر تنگه ها تونل ها و درختان بلوط در دل کوههای زاگرس را مشاهده خواهید کرد.
آبشار بیشه

در بیشتر مسیر ابشار بیشه دیواره ها خزه ای است

  • به وسیله جاده آسفالته ، پلیس راه خرم آباد ( سمت بروجرد ) را خواهید دید. مقابل پلیس راه جاده ای وجود دارد که به شهر سپید دشت منتهی می شود. در این جاده ۴۰ کیلومتر به سمت شرق بروید. در اینجا یک سه راهی وجود دارد که تابلوی سازمان میراث فرهنگی نیز وجود دارد. تا این قسمت جاده ، مسیر تقریباً مستقیم و بدون پستی و بلندی است.
  • در این سه راهی به سمت چپ بپیچید. از سه راهی تا ایستگاه بیشه ۲۵ کیلومتر فاصله است که تمام مسیر کوهستانی و پر پیچ و خم است اما زیبایی جاده هم از همین قسمت شروع می شود. جاده تماماً آسفالت و یک بانده است. کیفیت آسفالت خوب است. . ۲۵ کیلومتر آخر، در روزهای غیرتعطیل کم تردد است اما در ایام تعطیل جاده نسبتاً پر تردد خواهد شد، بنابراین مراقب پیچ های جاده باشید. از توقف در آسفالت یا جاهای نامناسب پرهیز کنید. حدود یک ساعت از خرم آباد در راه هستید تا به روستای بیشه برسید. مراقب احشام و جانورانی که از جاده عبور می کنند باشید پیچ های خطرناک، گارد ریل وجود ندارد. این مسیر، در اوایل بهار بسیار زیباست و خیلی از گردشگرها آن را ترجیح میدهند.

پیاده روی تا آبشار بیشه

از هر کدام از مسیرها که بیایید از کنار راه آهن وارد روستای بیشه می شوید و مسیر کاملا مشخصی را طی میکنید. در میانه راه پل راه آهن را خواهید دید که اگر با قطار آمده باشید قبلا از روی آن رد شده اید این پل مربوط به زمان رضاه شاه است اما در زمان جنگ تحمیلی یک بار تخریب و باز سازی شده است.

راه آهن بیشه

این راه آهن در زمان رضا شاه ساخته شده است

با چندین پله به یک پل فلزی کوچک میرسید و مسیر را ادامه میدهید تا به پایین دست آبشار برسید.

مسیر دارای پله است و برای افراد مسن و افرادی که زانو درد دارند کمی نامناسب است اما شیب زیادی ندارد و کمتر از ۱۰ دقیقه طول نخواهد کشید.

 

امکانات روستا

در روستای بیشه حدود ۱۷ پلاژ و چندین چادر برای اقامت و کرایه موجود است.در کنار آبشار نیز محل هایی برای چادر زدن پیشبینی شده که امنیت لازم را به دلیل بودن پاسگاه انتظامی در محل دارد.

فروشگاه عرضه مواد غذایی و بهداشتی در روستا وجود دارد. رستوران هم در روستا با غذاهای ایرانی وجود دارد.

آب آشامیدنی موجود است .آب معدنی هم از مغازه ها قابل تهیه است.

دو سرویس بهداشتی یکی در ورودی و یکی در خود محوطه آبشار وجود دارد اما توالت فرنگی موجود نیست.

تلفن همراه در این مکان آنتن دهی مناسبی دارد.

از ایستگاه تا آبشار ناهمواری، پله و پستی و بلندی به طول تقریبی یک کیلومتر و با سختی  وجود دارد. این مسیر برای افراد سالخورده و ناتوان ، بیماران با ناتوانی شدید زانو مناسب نیست.

خانه بهداشت و پزشک در روستا وجود دارد. کنار رودخانه در پایین دست آبشار تخت های سنتی جهت استراحت و اتراق کردن وجود دارد که کرایه داده می شود و سکوهایی جهت نشستن و چادر زدن هم به صورت رایگان پیشبینی شده است.

سفر به بیشه با کاسپین

سفر به بیشه در کنار ایستگاه راه اهن

زمان مناسب سفر

از فروردین تا اوایل آبان می توانید از آبشار بیشه دیدن فرمایید، اما بهترین ماههای سفر اردیبهشت و خرداد است. در ماه های منتهی به پاییز ممکن است آب آبشار کم شود.

این پست به کارتون اومد؟

برای ثبت امتیاز روی ستاره‌ها کلیک کنین

میانگین امتیاز 3.4 / 5. تعداد امتیازها: 44

تا حالا امتیازی ثبت نشده. اولین باشین!

یک نظر

  1. ناشناس پاسخ

    این اطلاعات مربوط به چه تاریخی است؟ ای کاش ویدئو از مسیر ایستگاه راه آهن تا آبشار تهیه می شد. با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *