روستای شیوند ، به دلیل همجواری با دریاچه کارون ۳، از  یک سمت و دامنه کوههای  زاگرس از سمت دیگر با پوشش درختان بلوط و آبشار و صخره های منحصر به فرد از سوی دیگر ، روستای جاذب گردشگر به حساب می آید.ابشار شیوند چون نگینی در دل این روستا جاذب گردشکری از سراسر ایران است.

اسکله

این روستا در منطقه حفاظت شده شالو و منگشت در شمال شرقی استان خوزستان قرار دارد.در زمان آبگیری سد کارون ۳ ، راه ارتباطی این روستا و روستاهای همجوار به جاده ایذه ، دهدز و قسمتی از محور شهر کرد ، ایذه به زیر آب می رود. تا زمان ساخت پل جهت بیرون آمدن روستاها از حالت بم بست، لندی کرافت های سازمان آب جمهوری اسلامی به صورت رایگان و در ساعات مشخص در حال جابجایی مسافرین و وسایل نقلیه از یک سوی دریاچه تا روستاهای مربوطه هستند.اگر درساعات حرکت این لندی کرافت ها به اسکله نرسید می توانید از قایق های موتوری محلی جهت جابجایی استفاده کنید  در این صورت می توانید از قایق ها بخواهید تا در میانه راه تنگه قاسمی که تنگه زیبایی در کنار دریاچه است را به شما نشان دهند. در فصل بهار تا اوایل پاییز در این تنگه آبشار زیبایی قابل مشاهده است.

تنگه قاسمی

تنگه قاسمی

 

عبور لندیکرافت ها در مناظری قاب گرفته شده در طبیعت زاگرس

عبور لندیکرافت ها در مناظری قاب گرفته شده در طبیعت زاگرس

مسیر دسترسی

از شهر دهدز به سمت ایذه :

کمی بعد از دیدن پالایشگاه در سمت راست جاده در سمت چپ جاده راه خاکی را می بینیم .، که با یک تابلو کوچک اسکله قایق رانی مشخص شده است . راهی ۴۰۰ تا ۵۰۰ متری که به اسکله می رسد.

از سمت ایذه به دهدز:

کمی بعد از دیدن سد کارون سه ( حدود ۳۰ کیلومتری ایذه)در سمت راست جاده تابلو و راه خاکی آن را می توانید ببینید.

اگر با وسیله شخصی می آیید.، لندی کرافت ها آن را تا سمت دیگر دریاچه خواهند برد .می توانید در کنار لندیکرافت گوشه ای بنشینید. و زیبایی جنگل های بلوط در دل کئههای زاگرس که به دریاچه می رسند را تماشا کنید . این مناظر ۴۵ دقیقه فراموش نشدنی برایتان می آفرینند.

بعد از رسیدن به ابتدای جاده روستای شیوند راهی ۳٫۵ کیلومتری با شیب زیاد و زیر سازی نامناسب را باید با ماشین طی کنید. اگر وسیله شخصی ندارید ، ماشین های نیسان محلی شما را به مقصد خواهند رساند.

در انتهای مسیر سواره به روستای مرغاب میرسید . ماشین خود را پارک کرده و مسیری که از کنار استخر پرورش ماهی شروع می شود را ادامه می دهید. این مسیر با سختی ۳( شیبی حداکثر ۱۵ درجه) و به طول ۱۵۰۰ متر است و شما را به منظره بی نظیر آبشار ی به ارتفاع ۹۰ متر خواهد رساند. مسیری که در طول مسیر سمت چپ شما رودخانه است و سمت راستتان باغ های انارو دورترها جنگل های بلوط. این اولین ابشار شیوند است. برای رسیدن به ابشار بعدی پیمایش سختی در پیش دارید که پیشنهاد میکنم.، در صورتی که یک گردشگرید ادامه مسیر ابشار شیوند را نروید.

قسمتی از مسیر پیمایش از روستای مرغاب تا آبشار شیوند

قسمتی از مسیر پیمایش از روستای مرغاب تا آبشار شیوند

امکانات روستای همجوار با شیوند

 در روستا ی مرغاب سوپر جهت تهیه مواد غذایی و آب آشامیدنی هست. برخی روستاییان خانه های خود را جهت اسکان مسافرین کرایه میدهند. حتی برخی حیاط یا پشت بام خانه خود را جهت چادر زدن به شما کرایه خواهند داد. که پیشنهاد می شود از انها استفاده کنید و کنار ابشار به جهت امنیت کم تر آن چادر نزنید.

برای تهیه غذا می توانید از پرورش ماهی ، ماهی تازه تهیه کنید و کباب کنید. یا اینکه از روستاییان بخواهید غذای خانگی برایتان فراهم کنند .

 

ابشار شیوند

آبشار اول شیوند


نمایی از آبشار شیوند در دل کوههای زاگرس

نمایی از آبشار شیوند در دل کوههای زاگرس

این پست به کارتون اومد؟

برای ثبت امتیاز روی ستاره‌ها کلیک کنین

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیازها: 1

تا حالا امتیازی ثبت نشده. اولین باشین!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *